tirsdag 24. april 2012

Finalen mot NitHak ble helt jevn!!

Kampen startet som vanlig med 2x20 minutter.
Lagene fulgte hverandre som skygger. 1-0, 1-1, 1-2 osv. En gang ledet vi med to mål, men så var det likt igjen!! I ekstraomgangene var det på samme måten, ingen av lagene klarte å dra fra. Da vi hadde spilt 2x5 minutter stod det 13-13 på lystavla. Da var det klart for "Golden goal"/første målet vinner.

Dagens kaptein Elisabeth vant "stein, saks og papir" om hvem som skulle begynne med ballen.Vi spilte først 5 minutter, fortsatt 13-13 - vi spilte helt fantastisk i forsvar. Her var det ingen som sviktet :-) . Emma holdt hodet kaldt og hadde mange flotte redninger på slutten. Hele hallen kokte. Gutter-99 spilte også finale. Da de var ferdige med sin kamp kom alle og heiet på oss.

Etter 8 minutter klarte imidlertid NitHak å lure inn en ball og kampen var over. Jevnere enn dette går det ikke an å få en håndballkamp.

Gratulerer til alle på BSK j-99. Dette er resultatet av laginnsats gjennom hele sesongen og alle har bidratt til at vi kom så langt.

Hilsen Marianne som er stolt over deres vilje, alvor, idrettsglede og samholdet dere viste da det kokte.